5-JARIG JUBILEUMSYMPOSIUM

/5-JARIG JUBILEUMSYMPOSIUM
5-JARIG JUBILEUMSYMPOSIUM 2018-11-14T12:25:37+00:00

Project Description

Donderdag 12 oktober 2017 vierde Beter Healthcare haar 5-jarig bestaan middels een jubileumsymposium met het thema ‘Innovatie in de Zorg ICT’. Met ruim 100 gasten, waaronder zowel klanten, partners als collega’s, vierden wij deze mijlpaal op locatie ‘De Landgoederij’ te Bunnik.

Robert Stegwee verzorgde de opening van het symposium met zijn verhaal over ‘Ontwikkelingen in de Zorg’. Hierbij deelde hij een persoonlijke ervaring en vertaalde deze naar een visie op duurzame  innovatie in de zorg.
De tweede spreker, Ronald de Vries, raakte vele mensen met zijn verhaal over het, binnenkort te openen, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Het Prinses Máxima Centrum heeft innovatie tot speerpunt gemaakt. Men wil technische ontwikkelingen zo veel mogelijk inzetten om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor kinderen en ouders.
Trendwatcher Rob Creemers, de derde spreker van de middag, wist hier goed op in te haken. In vogelvlucht wist hij het publiek te informeren over de algemene nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen hiervan. Richard de Hoop, spreker en entertainer, wist hier een goede aanvulling op te geven. Volgens hem zorgen deze nieuwe ontwikkelingen ervoor dat we anders moeten samenwerken met elkaar. Hij legde, door middel van diverse instrumenten, uit hoe verschillend persoonlijkheden zijn en hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken in teamverbanden. Door meer te ‘jammen’ kunnen we elkaar beter aanvoelen en daardoor gerichter aanvullen.

Na dit programma werd er geproost op het 5-jarig bestaan van Beter Healthcare en hebben de genodigden onder het genot van een drankje gezellig (na)gepraat over de inspirerende sessies. Onder muzikale begeleiding  werd een heerlijk walking diner uitgeserveerd. Als herinnering aan deze bijzondere dag ontvingen onze gasten ‘Het Innovatieboek’.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd symposium en willen onze gasten hartelijk danken voor hun enthousiasme. Op naar de volgende 5 jaar!

Team Beter Healthcare

Op 1 oktober 2012 is Beter Healthcare gestart als consultancybedrijf in de Zorg ICT. Met ons snel groeiend team van ervaren projectmanagers en consultants werken wij met veel passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij diverse projecten. Wij gaan graag met u de samenwerking aan om uw ambities te realiseren!