Project omschrijving

Beter Healthcare staat op het Data Driven Healthcare congres op 25 mei 2022

Op woensdag 25 mei 2022 vindt het Data Driven Healthcare congres plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit is hét netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Deze dag komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod. Naast dat wij aanwezig zijn met een netwerkcorner, verzorgen wij ook een inspirerende break-out sessie.

We zien jou graag tijdens onze sessie ‘Van datarisico naar informatiebeveiliging’!

Tijdens de break-out sessie van 13:30 tot 14:00 uur op het Data Driven Healthcare congres vertelt collega Cevin Krooneman over de route van datarisico naar informatiebeveiliging.

De veiligheid van data is belangrijk. Dit krijgt steeds meer aandacht en focus binnen (zorg)organisaties. Het is belangrijk om je te beseffen dat informatiebeveiliging niet een eenmalig proces is, maar onderdeel moet zijn van de standaard manier van werken. Want hoe ga je van datarisico naar informatiebeveiliging? Welke keuzes moet je als zorgorganisatie maken? En welke impact hebben deze keuzes? Tijdens onze break-out sessie vertelt Cevin, vanuit zijn praktijkervaring over de route die voor jou als zorgorganisatie leidt tot betere informatiebeveiliging.

Benieuwd naar meer? Registreer je dan voor het Data Driven Healthcare congres. Je bent van harte welkom bij onze stand en zien je graag bij onze sessie!

Meer informatie over het Data Driven Healthcare congres vind je hier.

Inschrijven voor het Data Driven Healthcare congres kan hier.

Datum | 25 mei 2022

Break-out sessie Beter Healthcare | 13:30 – 14:00 uur

Locatie | Jaarbeurs Utrecht