EQUIPE ZORGBEDRIJVEN LIVE MET EPD EMMA

/EQUIPE ZORGBEDRIJVEN LIVE MET EPD EMMA
EQUIPE ZORGBEDRIJVEN LIVE MET EPD EMMA 2019-03-25T14:32:51+00:00

Project Description

Op 22 oktober 2018 is Equipe Zorgbedrijven live gegaan met het EPD Emma van Timeff. Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Vanaf april 2018 ondersteunde Beter Healthcare Equipe bij de implementatie van Emma. Het EPD stelt de patiënt centraal, zorgt voor korte wachtlijsten, een snelle doorloop van het spreekuur en maakt informatie transparant en inzichtelijk. Medische en financiële processen worden gemakkelijk op elkaar afgestemd.

Onze consultants hebben Equipe ondersteund bij de inrichtingswerkzaamheden en het testen/trainen van de diverse processen op het gebied van facturatie en registratie. Hierbij is gekeken naar de financiële inrichting van zowel verzekerde – als commerciële zorgprocessen. Tevens hebben onze professionals na de live-gang op diverse locaties door heel Nederland floorsupport geboden, om de medewerkers van Equipe te assisteren en instrueren bij het gebruik van Emma.

Op dit moment bevindt Equipe zich in de nazorgfase van de implementatie en bieden wij ondersteuning in het oplossen van diverse issues om Emma beter aan te laten sluiten op de wensen van de eindgebruikers.

Wij zijn blij en trots dat wij deel uit hebben mogen maken van dit traject en dat we met onze kennis en ervaring ons steentje bij hebben kunnen dragen. Wij willen Equipe dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens het inrichten van Emma!