Project omschrijving

Ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en liggen jouw kwaliteiten onder andere in het financiële domein van de zorg? Zijn de DBC-systematiek en Horizontaal Toezicht in de Zorg thema’s waar jouw hart harder van gaat kloppen? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur voor de actuele en toekomstige uitdagingen op het vlak van zinnige en doelmatige zorg. Als Financieel Adviseur geef je advies aan zorgorganisaties over vraagstukken op het gebied van  financieel-gerelateerde projecten. Samen met onze klanten en een team van ambitieuze collega’s vertaal je de visie en uitdagingen van de organisatie naar concrete resultaten.

Wie zoeken wij?

  • Een adviseur die uitgebreide ervaring heeft met financieel-gerelateerde projecten in de gezondheidszorg, met name in ziekenhuizen en zorginstellingen;
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, besluitvaardig is en kan doorpakken;
  • Kennis van zorgprocessen en financiële stromen is een must. Daarnaast ben je in staat om over de muur heen te kijken;
  • Up-to-date kennis van de financiële verslaglegging, wet- en regelgeving en subsidieregelingen in de zorg. Daarnaast ben je op de hoogte van toekomstige veranderingen hierin;
  • Iemand die communicatief vaardig is en een analytisch denkvermogen heeft;
  • Ervaring als externe adviseur en een goed netwerk is een pré.

Wij bieden:

  • Een team healthcare consultants waar je je thuis voelt, waarmee jouw kennis kunt delen en jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ben jij degene die wij zoeken? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet spreken we jou snel!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Financieel Adviseur
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB