GGZ EPD OVERZICHT 2018

/GGZ EPD OVERZICHT 2018
GGZ EPD OVERZICHT 2018 2018-12-10T13:03:57+00:00

Project Description

Beter Healthcare heeft, net als in 2017, voor Zorgvisie een overzicht gemaakt van de EPD/dossier-leveranciers in de Nederlandse GGZ. Dit jaar is in het overzicht voor het eerst een onderscheid gemaakt tussen verschillende sub-branches binnen de GGZ. Dit levert interessante verschillen op.

De Nederlandse GGZ-sector is heterogeen van aard. Binnen de sector kunnen verschillende branches worden onderscheiden. Naast de GGZ-instellingen zijn er bijvoorbeeld organisaties gericht op forensische zorg (FPC/FPK/FPA), Regionale Instellingen voor Beschermd Wonen (RIBW), psychiatrische afdelingen van ziekenhuizen (PAAZ/PUK) en een groot aantal kleinschalige praktijken. Ieder van deze branches heeft haar eigen specifieke kenmerken. In hoeverre zijn deze verschillen ook te herkennen in het marktaandeel van de EPD -leveranciers in deze branches?

GGZ EPD Overzicht 2018
New call-to-action

Kom naar het Care Festival op 16 mei in Utrecht!

Het Care Festival is een kennisevenement voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de recentelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg en jeugdzorg.

Meld je nu aan