NLDOET 2018

/NLDOET 2018
NLDOET 2018 2019-03-25T16:10:14+00:00

Project Description

Samen met duizenden organisaties in heel Nederland organiseerde het Oranje Fonds op 9 en 10 maart 2018 weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Hiermee wil het Oranje Fonds laten zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor onze samenleving. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ook dit jaar heeft de personeelsvereniging van Beter Healthcare zich belangeloos ingezet voor een ander en hebben gezamenlijk een dagje vrijwilligerswerk opgepakt bij “Kinderboederij ‘t Veldje” in Rosmalen. Diverse collega’s, partners en kinderen waren zaterdag ochtend al vroeg uit de veren om de handen uit de mouwen te steken. Na een warm ontvangst met uitleg begon ons team vol positiviteit aan de werkzaamheden. Vegen, harken, borstelen of met de hogedrukspuit aan de slag, niets was teveel gevraagd en iedereen ging te werk met veel liefde en plezier. Na hard werken was het resultaat dan ook goed zichtbaar: van in elkaar geschroefde vogelhuisjes, schoon geschrobde picknicktafels en schone stallen tot het knuffelen van de dieren.

Na een dag hard werken is de dag afgesloten met een lekkere pannenkoek. Het was een productieve middag waarbij een kleine groep mensen een groot verschil heeft kunnen maken!

Op naar 9 maart 2019! Mag de vrijwilligers dag van volgend jaar net zo’n groot succes worden als dit jaar!

Kom naar het Care Festival op 16 mei in Utrecht!

Het Care Festival is een kennisevenement voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de recentelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg en jeugdzorg.

Meld je nu aan