Project omschrijving

Nedap is één van de marktleiders op het gebied van elektronische cliëntdossiers (ECD’s) voor (middel)grote zorgorganisaties in Nederland. Daarmee ondersteunt het elektronisch cliëntendossier (ECD) van Ons meer dan 1000 zorginstellingen in Nederland.

Wanneer Ons van Nedap geïmplementeerd is, wil je dat het jouw manier van werken en de organisatie goed blijft ondersteunen zonder dat het veel tijd kost. Hiervoor bieden wij Ons Beheer aan. Met Ons Beheer beantwoorden wij jouw vragen over de inrichting en het gebruik van Ons die jij hebt na de implementatie. Wij zullen jouw hierop ondersteunen en/of adviseren. Aanpassingen in de inrichting met betrekking tot deze vragen zullen door ons uitgevoerd worden of wij zullen je uitleggen hoe je dit zelf kan doen.

Met een abonnement bieden wij onze ondersteuning op de lange maar ook voor de korte termijn aan. Afhankelijk wat je behoefte is, maken wij het abonnement voor jullie passend. Een leuke bijkomstigheid: wanneer je kiest voor Ons Beheer abonnement – in combinatie met een van onze implementatiepakketten – krijg je korting op het pakket van jouw keuze!

Wil je meer informatie over de inhoud van de abonnementen en prijzen? Download hier onze flyer.