SAVE THE DATE SYMPOSIUM PATIENT ENGAGEMENT: OPTIONEEL OF ESSENTIEEL?

/SAVE THE DATE SYMPOSIUM PATIENT ENGAGEMENT: OPTIONEEL OF ESSENTIEEL?
SAVE THE DATE SYMPOSIUM PATIENT ENGAGEMENT: OPTIONEEL OF ESSENTIEEL? 2018-11-26T17:07:40+00:00

Project Description

Patient Engagement: optioneel of essentieel?

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat patiënten die zich actief bezighouden met hun zorgproces veel betere klinische uitkomsten hebben en dat zorgorganisaties die de nadruk leggen op betrokkenheid en welbevinden van de patiënt de productiviteit en de tevredenheid van de patiënt kunnen verbeteren. Grotere betrokkenheid bij de gezondheidszorg leidt tot betere gezondheidsresultaten. Patiënten die betrokken zijn bij hun zorg en die deelnemen aan het besluitvormingsproces rondom hun zorg, hebben doorgaans betere resultaten en zijn daardoor gezonder, aldus de Healtcare Information and Management Systems Society (HIMSS).

Graag nodigen wij u uit voor het Beter Healthcare symposium ‘Patient Engagement: optioneel of essentieel?’ op 15 november 2018 vanaf 15.00 uur, locatie Buitenplaats Amerongen.

Voor meer informatie, klik hier

Wat kun je verwachten?

Patient Engagement: optioneel of essentieel?

Twee inspirerende sprekers die vanuit de praktijk het onderwerp patient engagement belichten. Frits van den Assem vanuit zijn rol als adviseur voor Raden van Bestuur en management van zorginstellingen en ook als directeur van Home Instead Thuisservice. Les Wold vanuit het perspectief van de wereldberoemde Mayo Clinic.

Programma

15.00 – 15.30   Ontvangst
15.30 – 15.45   Openingswoord
15.45 – 16.30   Frits van den Assem – Home Instead Thuisservice
16.30 – 17.00   Koffiepauze
17.00 – 17.45   Les Wold – voormalig Mayo Clinic
17.45 – 20.00   Netwerkborrel en walking diner

Na afloop netwerkborrel en walking diner

Wij nodigen u graag uit na afloop om onder het genot van een hapje en een drankje met branchegenoten van gedachten te wisselen.

Kom naar het Care Festival op 16 mei in Utrecht!

Het Care Festival is een kennisevenement voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de recentelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg en jeugdzorg.

Meld je nu aan