VACATURE ADVISEUR OUDERENZORG

/VACATURE ADVISEUR OUDERENZORG
VACATURE ADVISEUR OUDERENZORG 2019-11-14T11:33:02+00:00

Project Description

Wil jij een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de Nederlandse ouderenzorg? Wil jij de vele uitdagingen van ouderenzorgorganisaties ombuigen naar kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Adviseur Ouderenzorg light je focus op informatie- en organisatievraagstukken op het gebied van de zorgprocessen en ondersteunende processen van ouderenzorgorganisaties. Samen met onze klanten en een team van ambitieuze collega’s vertaal je de visie en uitdagingen van ouderenzorgorganisaties naar concrete resultaten. Hierbij maak je gebruik van onze aanpak van Kijken, Richten, Inrichten en Verrichten. Met deze aanpak creëer je concrete meerwaarde voor de cliënt en zijn of haar systeem waardoor de kwaliteit van leven van de cliënt en het werkplezier van de professionals wordt geborgd. Hierbij ben je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg. Samen met je collega’s werk je continu aan het doorontwikkelen van onze kennis over de ouderenzorg en de vraagstukken die er binnen deze sector spelen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt kennis van de processen binnen ouderenzorgorganisaties;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de sector ouderenzorg;
 • Je bent een aanpakker en wil een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de Nederlandse ouderenzorg;
 • Je bezit over een gezonde dosis lef en energie;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met verandertrajecten in de ouderenzorg;
 • Je hebt een natuurlijke drang om je in zaken te verdiepen en je verder te ontwikkelen;
 • Je kunt goed communiceren en bent een uitstekende teamspeler;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een team collega’s waar je je thuis voelt, waarmee je jouw kennis kunt delen en je jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Een organisatie waar de (door)ontwikkeling van medewerkers gestimuleerd wordt;
 • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten binnen de ouderenzorg;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet spreken we jou snel!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Adviseur Ouderenzorg
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Sigrid Huiskes
Healthcare Consultant
“Zaken opzetten, veranderingen teweeg brengen en met vernieuwing bezig zijn. Buiten de begaande paden denken! En dit vanuit de visie dat de zorgprofessional moet kunnen doen waar hij goed in is en geen last heeft van de regel- en beheerszucht van de organisatie. Houd het simpel. Samen komen we ver(der)!”