Project omschrijving

Wij timmeren aan de weg met onze eigentijdse en persoonlijke stijl van adviseren en zijn op zoek naar uitbreiding van ons team! Heb jij lef om als strategisch partner en veranderaar een structurele meerwaarde voor de zorg te creëren? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Beter Care adviseur!

Wie ben jij?

Als Beter Care adviseur geef je uitvoering aan ons motto ‘Samen Anders Durven Doen’. Dit doe je door verbinden en samenwerken en vraagt lef van jou als adviseur. Vanuit een integrale blik als strategisch partner en veranderaar stel je zaken aan de orde die van belang zijn om de beoogde meerwaarde te realiseren. Je laat een persoonlijke stijl van adviseren zien die aansluit bij de klantvraag. Je hebt veel kennis van de Caresector en je expertise ligt hierbij op het snijvlak van zorg en ICT. Je bent professioneel, toont eigenaarschap en hebt een feilloos gevoel voor context en belangen. Complexe vraagstukken benader je vanuit een conceptueel niveau. (Zelf)reflectie en het blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling is voor jou een vanzelfsprekendheid, net als het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de Care en ICT. Je hebt ambitie en beschikt over een flinke dosis positieve energie!

Jouw nieuwe werkomgeving

Beter Healthcare is een projectmanagement- en adviesbureau dat zich richt op de gezondheidszorg. Binnen Beter Healthcare richten wij, de Beter Care adviseurs, ons specifiek op informatie- en organisatievraagstukken in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg. Dit doen we basis van ons motto ‘Samen Anders Durven Doen’.

Ons doel is het creëren van structurele meerwaarde voor de zorg. Onze aanpak zorgt ervoor dat ieder project of programma een succes wordt waar onze klanten nog lang de vruchten van plukken!

Geen enkele zorgorganisatie is hetzelfde. Wij geloven erin dat het aanpakken van informatie- en organisatievraagstukken altijd zijn oorsprong vindt in de visie op zorg en hoe deze wordt beleefd. Iedere vraagstuk zal altijd een organisatorische, procesmatige en technologische impact hebben. Om ervoor te zorgen dat organisatie, processen en technologie de visie op zorg optimaal ondersteunen waardoor meerwaarde voor de zorg wordt gecreëerd, hanteren wij voor ieder traject een pragmatische en flexibele aanpak: Kijken, Richten, Inrichten, Verrichten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt (ruime) ervaring op het snijvlak zorg en ICT;
 • Je beschikt over een goed eigen netwerk en hebt de ambitie om dat netwerk te vergroten (pré);
 • Je kunt je goed uitdrukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een leuke baan waarin jij je verder kunt ontwikkelen;
 • Een gezellig en betrokken team Beter Care adviseurs;
 • Een stabiele organisatie die zich graag inzet voor innovatie en kennisdeling;
 • Opdrachten bij verschillende klanten door heel Nederland en soms daarbuiten;
 • Een goed salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en leaseauto;
 • En bovenal (het hoeft niet maar we vinden het wel erg gezellig) een personeelsvereniging met leuke uitjes.

Herken jij jezelf in bovenstaande en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan! Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons betrokken team!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature Beter Care Adviseur
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB