VACATURE CONSULTANT HEALTH INTELLIGENCE

/VACATURE CONSULTANT HEALTH INTELLIGENCE
VACATURE CONSULTANT HEALTH INTELLIGENCE 2019-11-19T13:03:59+00:00

Project Description

Heb jij kennis van BI en datamanagement, de inzichten om data te ontsluiten vanuit een EPD en wil jij de zorg datagedreven verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met…

  • Kennis en ervaring als analist, architect of projectleider op het gebied van data warehousing en/of business-intelligence (bij voorkeur binnen EPD-implementaties of -projecten);
  • Ervaring binnen EPD-implementaties en/of -projecten;
  • Een sterke analytische blik en die resultaatgericht is;
  • De drive om zichzelf continu te blijven ontwikkelen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een team healthcare consultants waar je je thuis voelt, waarmee je jouw kennis kunt delen en jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij klanten in de gezondheidszorg om een bijdrage te leveren aan de maatschappij;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare 

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ben jij de Health Intelligence Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Consultant Health Intelligence
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

 

Carla Kalkhoven
Healthcare Consultant
“Een succesvolle implementatie van zorgtechnologie vereist een heldere visie die gedeeld wordt door alle betrokken partijen. Mijn uitdaging is om de gezamenlijke belangen en doelstellingen boven water te halen om betrokkenheid, begrip en vertrouwen te creëren. Met deze basis kunnen we samen nieuwe mogelijkheden realiseren die écht waarde toevoegen.”