Project omschrijving

Ben je een teamplayer en heb je goede kennis van (primaire) zorg- en ICT-processen? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of wil je via deze weg doorgroeien naar projectleider? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een consultant met actuele kennis van HiX.

Wie zoeken wij?

Ben jij…

  • Een consultant, applicatiebeheerder of aankomende projectleider met aantoonbare ervaring met HiX in ziekenhuizen of daarbuiten;
  • Iemand die service gericht is, maar daarbij stevig in zijn schoenen staat en kan doorpakken;
  • Iemand die kennis van zorgprocessen heeft;
  • In bezit van vaardigheden op het gebied van HiX, applicatiebeheer en projectmatig werken;
  • Iemand die het leuk vindt om meerdere werkomgevingen te leren kennen en zich hierin flexibel opstelt;
  • Communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een ervaren team healthcare consultants waar je je thuis voelt, waarmee jouw kennis kunt delen en jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en leaseauto;
  • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie jij het zitten om onderdeel van ons team uit te maken? Vul dan snel onderstaand sollicitatieformulier in!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Consultant/Projectleider HiX
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Barbara Brands
Partner/Managing Consultant
“Wij ondersteunen zorgorganisaties bij het realiseren van hun ambities op het vlak van ICT. We zijn sterk in optimalisatie van (bedrijfs)processen door inbreng van kennis, kunde en focus. Realisatie van doelstellingen wordt bereikt door een efficiëntere bedrijfsvoering. Resultaatgericht en projectmatig werken, daar staan we voor!”