VACATURE EPIC CONSULTANT

/VACATURE EPIC CONSULTANT
VACATURE EPIC CONSULTANT 2019-03-25T17:33:00+00:00

Project Description

Ben jij gecertificeerd in één of meerdere Epic modules? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat zoeken wij?

  • Projectmedewerkers en consultants die ervaring hebben met Epic implementaties en/of optimalisaties
  • Sta je stevig in je schoenen, ben je besluitvaardig en kun je doorpakken?
  • Heb jij kennis van zorgprocessen en ben je in staat om over de muur heen te kijken?
  • Ben jij communicatief vaardig? Is communiceren in het Engels geen probleem voor jou?

Wat bieden wij?

  • Een team Healthcare consultants waarbij je je thuis voelt, jezelf verder kunt ontwikkelen, je kennis kunt delen en waar dit gestimuleerd en gefaciliteerd wordt;
  • Een platte organisatiestructuur met directe lijnen naar het MT;
  • Een organisatie waarin het mensbeeld voorop staat;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en lijkt het je leuk om onderdeel van ons team uit te maken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Reageer snel en vul onderstaand sollicitatieformulier in!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Epic Consultant
Upload hier je CV
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 52.43MB

Marloes van Gemert
Healthcare consultant Beter Healthcare
“Luisteren naar zorgverleners in alle stadia van een implementatie is voor mij een belangrijke voorwaarde voor succes. Weerstand doen veranderen in enthousiasme en het zien van nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat je sámen de zorg kan verbeteren. Daar krijg ik energie van.”