VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR

/VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR
VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR 2019-10-17T14:53:04+00:00

Project Description

Ben je een teamplayer en is het jouw passie zorginstellingen te adviseren? Heb je goede kennis van (primaire) zorg- en ICT-processen in ziekenhuizen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou, wij zijn namelijk op zoek naar een projectmanager/ adviseur!

Wie zoeken wij?

  • Projectmanagers en adviseurs die uitgebreide ervaring hebben met projecten in ziekenhuizen.
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, besluitvaardig is en kan doorpakken;
  • Kennis van zorgprocessen en financiële stromen is een must. Daarnaast ben je in staat om over de muur heen te kijken;
  • Iemand die communicatief vaardig is en een analytisch denkvermogen heeft;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een team healthcare consultants waar je je thuis voelt, waarmee jouw kennis kunt delen en jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie jij het zitten om onderdeel van ons team uit te maken? Vul dan snel onderstaand sollicitatieformulier in!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Projectmanager/Adviseur
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Bastiaan van der Zeijst
Projectmanager
“Als programmamanager weet ik op alle niveaus te schakelen om ziekenhuizen goed te begeleiden bij de (her)implementatie van hun EPD/ZIS. Samen met de zorgprofessionals komen tot een geslaagde implementatie is elke keer weer een prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn! Iedere livegang is toch weer uniek en speciaal.”