VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR

/VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR
VACATURE PROJECTMANAGER / ADVISEUR 2018-11-13T13:10:35+00:00

Project Description

Ben je sterk in het verbeteren van zorg/ICT processen? Ben jij een ervaren projectmanager/adviseur en heb je goede kennis van (primaire) Zorg en ICT processen in ziekenhuizen? Is het jouw passie een team te adviseren in het komen tot de beste oplossing en het team zelfstandig te begeleiden bij het realiseren van deze doelstelling?

Wat bieden we?

• Een hecht team van Healthcare projectmanager/adviseurs en consultants waarbij je je thuis voelt, jezelf verder kunt ontwikkelen, je kennis kunt delen en waar dit gestimuleerd en gefaciliteerd wordt;
• Een platte organisatiestructuur;
• Een gezellige maar ook professionele organisatie;
• Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”.

Wie zoeken we?

• Projectmanagers en adviseurs die uitgebreide ervaring hebben met projecten in ziekenhuizen.
• Sta je stevig in je schoenen, ben je besluitvaardig en kun je doorpakken?
• Heb jij kennis van zorgprocessen en ben je in staat om over de muur heen te kijken?
• Beschik je over analytisch denkvermogen en ben jij communicatief vaardig?

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie jij het zitten om onderdeel van ons team uit te maken? Stuur dan je CV naar info@beterhealthcare.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.