VACATURE SENIOR ADVISEUR GGZ

VACATURE SENIOR ADVISEUR GGZ 2019-10-17T14:46:38+00:00

Project Description

Wil jij een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Heb jij een heldere visie op het verbeteren van de digitale ondersteuning van medewerkers en cliënten in de GGZ? En ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Senior Adviseur GGZ bij Beter Healthcare geef je advies aan diverse organisaties over informatie- en organisatievraagstukken binnen de domeinen GGZ en forensische zorg (FZ). Samen met de klant en een team van ambitieuze collega’s vertaal je de visie en doelstellingen van de organisatie op basis van onze aanpak bestaande uit Richten, Inrichten en Verrichten naar concrete oplossingen die meerwaarde creëren voor de kern van de GGZ: de interactie en samenwerking tussen cliënten en zorgprofessionals . Je bent volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de GGZ en hebt kennis over de technische mogelijkheden die er zijn. Samen met je collega’s werk je continu aan het ontwikkelen van onze kennis over de GGZ en de vraagstukken die binnen deze sector spelen.

Wie zoeken wij:

 • Je hebt brede kennis over de processen binnen GGZ-organisaties;
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in de GGZ-sector;
 • Je hebt een visie op de Nederlandse GGZ en je weet wat voor bijdrage je zou willen leveren aan de realisatie hiervan;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als adviseur, projectleider of programmamanager;
 • Je hebt ervaring met verandertrajecten in de GGZ vanuit een rol met (eind)verantwoordelijkheid;
 • Je hebt een natuurlijke drang om je in zaken te verdiepen en je verder te ontwikkelen;
 • Je kunt goed communiceren en bent een uitstekende teamspeler;
 • Je werkt en denkt op WO-niveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • Een team collega’s waarin je je thuis voelt, waarmee je jouw kennis kunt delen en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Een organisatie waar de (door)ontwikkeling van medewerkers wordt gestimuleerd;
 • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten binnen de GGZ;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ben jij de Senior Adviseur GGZ die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Senior Adviseur GGZ
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Cris Vorstenbosch
Healthcare Consultant
“Passie en plezier vind ik belangrijk zowel in mijn werk als privéleven. Ik houd van organiseren en het aanbrengen van structuur. Resultaatgericht werken doe ik zonder het proces uit het oog te verliezen. Het is dan ook mijn kracht om op strategisch en operationeel niveau te adviseren om te komen tot het gewenste resultaat. Dit doe ik door het stellen van de juiste vragen om tot de kern te komen en daarbij in te laten zien wat nodig is om de opdracht te laten slagen.”