AFAS ERP en HRM 

Runner-up in ERP en HRM software voor ziekenhuizen en instellingen is AFAS. AFAS is vooral bekend in de zorg voor het HRM en payrolling gedeelte, maar biedt ook een volledige ERP-functionaliteit aan. AFAS is een volledige cloud oplossing en de software wordt in abonnementsvorm aangeboden. Dit wordt een SaaS-oplossing genoemd (Software as a service).  

Waarom  Beter Healthcare? 

Het succes van een AFAS implementatie staat of valt met het hebben van de juiste mensen in uw projectteam. Met de professionals van Beter Healthcare haalt u voor iedere fase van het project de juiste kennis in huis. Deze kennis en ervaring hebben wij opgedaan binnen diverse zorginstellingen. Veel van deze trajecten hebben onze consultants van start tot eind begeleid. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij zowel de voorbereiding als de inrichting, datamigratie, testen en go-live support. Na livegang kunnen wij u ondersteunen bij verdere optimalisaties, beheer en uitrol. 

Bij Beter Healthcare werken kundige programma en projectmanagers. Zij begrijpen de implementatiemethodiek van AFAS en weten deze te vertalen en mappen op de doelstellingen die u met uw ERP implementatie of optimalisatie voor ogen heeft. Onze professionals weten in een dergelijk complex traject het overzicht te houden, projectleden te motiveren en bij te sturen wanneer de planning daarom vraagt. 

Wij hebben ervaren inrichtingsspecialisten, trainers, project- en programmamanagers en kennen de mogelijk- en onmogelijkheden van de verschillende modules. Daarnaast begrijpen ze de integratie relaties tussen de ERP-modules, integratie met EPD of ECD software en andere technologieën binnen uw zorgorganisatie. Onze consultants hebben de hands-on mentaliteit en specifieke kennis in huis om als inrichtingsspecialist op te treden. Anderzijds zijn diezelfde consultants in staat het project te leiden, deadlines te halen, teamleden te coachen en adviezen te geven op basis van eerdere trajecten.