Geef een boost aan de start van jouw carrière

De zorgsector staat voor vele uitdagingen. De omvang van de zorg neemt toe terwijl de kosten naar beneden moeten. Daarnaast worden de eisen rondom privacy en beveiliging van gegevens aangescherpt conform continu veranderende wet- en regelgeving. Tegelijkertijd  gaan de ontwikkelingen op ICT vlak razendsnel waardoor meer inzet en slimmer gebruik van ICT het mogelijk maakt zorg efficiënter in te richten.

Beter Healthcare is een middelgroot consultancybedrijf dat is gespecialiseerd in advisering, beheer, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healthcare-organisaties. Door de groeiende vraag naar ondersteuning op deze aandachtsgebieden, zijn wij op zoek naar nieuwe consultancy talenten. Met diverse projecten bij onze klanten en ondersteuning door ervaren consultants leiden wij jou op tot professioneel healthcare consultant terwijl jij aan je CV werkt!

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Bij Beter Academy ontvang je een opleidingsovereenkomst. Tijdens de duur van deze overeenkomst zal er een intensief opleidingsprogramma op maat worden doorlopen. Ons motto is “best in class consultancy”. De doelstelling is om jou middels gerichte opleidingen een boost te geven in jouw groei naar een topconsultant rol in de healthcare ICT branche.

Gemiddeld zal er één opleidingsdag per week zijn. Om gecertificeerd consultant te worden is er een programma dat in blokken zal worden afgehandeld waarbij, na elk blok, een deel-certificering kan worden behaald.

Gedurende het opleidingsprogramma zul je als consultant aan de slag gaan bij een of meerdere opdrachtgevers. Daar doe je praktijkervaring op. Het werken in teamverband is hierbij een essentieel onderdeel.

De trainingen en opleidingen die zullen worden gevolgd bevinden zich op een drietal vlakken: persoonlijke vaardigheden (zoals gesprekstechnieken), consultancyvaardigheden en projectvaardigheden. Je zult onder andere een Prince II training en een voor Beter Healthcare ontwikkelde training “consultancy vaardigheden” volgen. Tevens zal er ruim voldoende aandacht worden besteed aan de in de healthcare leidende (software) oplossingen.

Natuurlijk bieden we in deze opleidingsovereenkomst goede arbeidsvoorwaarden met een vast salaris en groeimogelijkheden. Daarnaast ontvang je als medewerker van Beter Academy een laptop en smartphone. En last but not least… om maximaal mobiel te zijn ontvang je ook een leaseauto!

Ben jij de young professional die wij zoeken? Heb jij het in je?
BRING IT ON AND CONVINCE US!

Denk jij dé geschikte kandidaat te zijn voor Beter Academy? Vul onderstaand formulier in en kom met ons in contact!

Helaas zijn de aanmeldingen voor de start van dit Beter Academy jaar gesloten. Mocht er interesse zijn om in 2020 aan te sluiten bij Beter Academy, houd dan deze pagina in de gaten!