Cura is een geïntegreerd zorginformatiesysteem voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Met een marktaandeel in de gehandicaptenzorg van 20-24% en in de ouderenzorg van 8-11%, levert Unit4 aan meer dan 150 klanten deze software uitkomst. Door de uitgebreide suite aan oplossingen is Cura voor veel organisaties niet meer weg te denken uit de digitale infrastructuur.

Cura consultancy diensten

Sinds 2016 is Beter Healthcare een business partner van Unit4. Onze professionals werken samen met consultants van Unit4 maar houden daarbij de positie van de klant nauw in de gaten. Dankzij deze goede relatie weet Unit4 wat te verwachten van onze consultants en zoekt met regelmaat de samenwerking om de zorgorganisaties optimaal te bedienen.

Beter Healthcare ondersteunt diverse zorginstellingen bij de implementatie en optimalisatie van de totale suite van Cura. Onze professionals zijn bij diverse soorten projecten betrokken, zoals:

  • Uitwerken beleid en zorgprocesoptimalisatie;
  • Optimalisatie modules Cura EPD/HRM/Rooster/ESS & MSS;
  • Fusietrajecten (samenvoegen van twee EPD’s/HRM-inrichtingen);
  • Advisering rondom specifieke vraagstukken van de klant.

Ons team bestaat uit ervaren projectmanagers, projectleiders en inhoudelijke Cura consultants. Zij kunnen u in de verschillende fases van het project ondersteunen, waaronder:

  • Voorbereiding (analyse, werkprocessen definiëren, organisatie voorbereiden);
  • Implementatie (begeleiden review sessies, inrichten, testen);
  • Begeleiding van de livegang en nazorg (optimalisatie) fase.

Wij brengen u graag in contact met onze referentie organisaties. Tevens kunt u met uw oriënterende vragen altijd bij ons terecht. Onze professionals staan u graag te woord over hoe wij u het beste kunnen ondersteunen!