/HIMSS LEVEL 7
HIMSS LEVEL 7 2019-07-17T09:11:32+00:00

Hoe waardevol is himss level 7 voor uw organisatie?

Binnen ziekenhuizen worden de zorgprocessen steeds meer gedigitaliseerd. Door de implementatie van een EPD en de integratie met andere systemen, wordt de zorg ondersteund. In de toekomst zal deze digitale transformatie steeds meer van belang zijn, maar heeft u enig idee hoe de digitalisering van uw organisatie er voor staat?

Het Electronic Medical Record Adoption Model (EMRAM) van HIMSS Analytics is een tool om te meten hoe digitaal uw organisatie daadwerkelijk is. Daarnaast biedt het model aangrijpingspunten voor de optimalisatie van werkprocessen om kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Het hoogst haalbare level 7 is op dit moment door vijf Europese ziekenhuizen behaald, waarvan twee in Nederland. Onlangs heeft het St. Jansdal als tweede ziekenhuis in Nederland HIMSS level 7 behaald. Radboudumc was het eerste ziekenhuis in Nederland met deze accreditatie. Bovendien zijn zij de eerste Europese organisatie die recent in een herbeoordeling nogmaals bewezen heeft dat zij voldoen aan de normen van HIMSS level 7.

Is deze accreditatie ook waardevol voor uw organisatie? Lees er meer over in ons artikel!
Wij hebben ons gekwalificeerd als ‘HIMSS Analytics Certified Consultant’ voor de EMRAM en CCMM modellen. Als HIMSS Certified organisatie zijn we een sterke partner voor zorginstellingen om de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op en maak een afspraak.