Een groot aantal zorgprofessionals in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg maakt dagelijks gebruik van de software suite Ons van Nedap. Daarnaast wordt Ons steeds meer in de geestelijke gezondheidszorg gebruikt. Ons is daarmee één van de marktleiders op het gebied van elektronische cliëntdossiers (ECD’s) voor (middel)grote zorgorganisaties.

Dat wil niet zeggen dat Ons niet geschikt is voor kleine en middelgrote zorgorganisaties. Integendeel! Ons is laagdrempelig in aanschaf, waardoor het aantrekkelijk is voor kleine zorgorganisaties, middelgrote zorgorganisaties en zelfs voor ZZP’ers om met Ons te werken. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij een doeltreffend traject aan voor het in gebruik nemen van Ons en het beheer ervan. Hieronder vertellen we je meer over ‘Ons implementatie’ en ‘Ons Beheer’.

Als (middel)grote organisatie geïnteresseerd in Ons? Neem dan een kijkje op deze pagina. Wij bieden met onze aanpak ‘Kijken-Richten-Inrichten-Verrichten’ een volledige, opmaat implementatie aan.

Ons Implementatie

Vertrouwde implementatiepartner van Nedap

Na aanschaf moet Ons ingericht worden op júllie manier van werken waarna de (zorg)professionals getraind worden in het gebruik van Ons. Als zorginstelling ben je daartoe aangewezen tot een zogenaamde implementatiepartner van Nedap. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres: wij zijn implementatiepartner!

Dit betekent dat Nedap vertrouwen heeft in de kwaliteit van onze adviseurs en projectleiders. Onze adviseurs hebben direct toegang tot alle kennis over de software suite Ons. Bovendien zijn zij altijd volledig  up-to-date met betrekking tot alle huidige en toekomstige ontwikkelingen van software suite Ons en de leverancier Nedap.

Onze Ons implementatie voor ZZP’ers, kleine en middelgrote zorginstellingen

We hebben inmiddels meer dan 15 Ons-implementaties – groot en klein – achter onze naam staan. Hierdoor weten we wat de vraagstukken van zorgorganisaties zijn bij het in gebruik nemen van Ons. Bovendien vinden wij dat de inzet van technologie altijd moet leiden tot duurzame meerwaarde voor de zorg. Bij al onze dienstverlening is dit voor ons de leidraad, dus ook bij alle Ons-trajecten die we uitvoeren.

Voor een succesvolle implementatie bij kleine/ middelgrote zorginstellingen en voor ZZP’ers is het van belang dat we vlot bepalen hoe het ECD Ons de manier van werken het beste kan ondersteunen. Vervolgens richten we het systeem daarop in en trainen we de zorgprofessionals op het gebruik ervan.

Dit bieden we aan in 3 pakketten: brons, zilver en goud. Deze pakketten sluiten aan op de manier hoe jij met Ons wil werken. Bekijk hier de pakketten in onze flyer.

Ons Beheer  

Wanneer Ons geïmplementeerd is, wil je dat het jouw manier van werken en de organisatie goed blijft ondersteunen zonder dat het veel tijd kost. Hiervoor bieden wij Ons Beheer aan. Met Ons Beheer beantwoorden wij jouw vragen over de inrichting en het gebruik van Ons die jij hebt na de implementatie. Wij zullen jouw hierop ondersteunen en/of adviseren. Aanpassingen in de inrichting met betrekking tot deze vragen zullen door ons uitgevoerd worden of wij zullen je uitleggen hoe je dit zelf kan doen.

Met een abonnement bieden wij onze ondersteuning op de lange maar ook voor de korte termijn aan. Afhankelijk wat je behoefte is, maken wij het abonnement voor jullie passend.

Wil je meer informatie over de inhoud van de abonnementen en prijzen? Download hier onze flyer.

Geïnteresseerd?

Werk jij bij een kleine of middelgrote zorgorganisatie of ben je ZZP’er in de zorg en van plan om Ons van Nedap te gebruiken? Wij helpen jou daar graag bij! Voor meer informatie en/of de aanvraag van een offerte, neem contact met ons op.