Jullie hebben gekozen of zijn voornemens te kiezen om de software suite Ons van Nedap  in gebruik te gaan nemen. Hieronder vertellen we je over onze aanpak ‘Kijken-Richten-Inrichten-Verrichten’ en hoe deze aanpak jullie begeleidt bij de (voorbereiding) van de implementatie Ons van Nedap.

Ons implementatie

Na de aanschaf van Ons, start je met (de voorbereidingen van) het implementatietraject. Om dit traject te begeleiden ben je als klant van Nedap aangewezen tot een zogenaamde implementatiepartner van Nedap. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres: wij zijn implementatiepartner!

Vertrouwde implementatiepartner van Nedap

Dit betekent dat Nedap vertrouwen heeft in de kwaliteit van onze adviseurs en projectleiders. Onze adviseurs hebben direct toegang tot alle kennis over de software suite Ons. Bovendien zijn zij altijd volledig up-to-date met betrekking tot huidige en toekomstige ontwikkelingen van software suite Ons en de leverancier Nedap.

We hebben inmiddels meer dan 15 Ons implementaties – groot en klein – achter onze naam staan. Hierdoor weten we wat de vraagstukken van zorgorganisaties zijn bij het in gebruik nemen van Ons. Bovendien vinden wij dat de inzet van technologie altijd moet leiden tot duurzame meerwaarde voor de zorg. Bij al onze dienstverlening is dit voor ons de leidraad, dus ook bij alle Ons-trajecten die we uitvoeren.

Onze aanpak: Ons Implementatie met behulp van ‘Kijken-Richten-Inrichten-Verrichten’

Met onze aanpak ‘Kijken-Richten-Inrichten-Verrichten’ geven wij samen met jouw organisatie invulling áán en doen wij dát wat noodzakelijk is. Zo dragen wij bij aan jullie organisatiedoelstellingen. Het in gebruik nemen van het ECD Ons, is één van jullie organisatiedoelstellingen. Om ervoor te zorgen dat het systeem daadwerkelijk de (zorg)professional ondersteunt doorlopen wij de volgende fases:

KIJKEN
Wat is de vraag?

In deze fase staan we stil bij het ‘waarom’ van jullie aanschaf van Ons. Daarbij stellen wij de vraag: Waar sta je nu? En nog belangrijker: Waar wil je naartoe? We doen een objectieve analyse op de huidige en de gewenste situatie. Dit vormt de basis voor de stip op de horizon, het einddoel, het succesvol in gebruik nemen én werken met het ECD Ons.

RICHTEN
Wat is het doel?

In de richt-fase bepalen we de koers voor de beoogde meerwaarde en inrichting die nodig is voor het succesvol in gebruik nemen van Ons. Deze fase loopt het hele traject door. We willen immers koersvast blijven; het helpt om te focussen naar jullie einddoel.

INRICHTEN
Wat is ervoor nodig?

Samen creëren we de randvoorwaarden die nodig zijn voor de uitvoering van de in gebruik name van Ons. Hierbij is het resultaat belangrijker dan het beschrijven van een hoop documentatie en plannen.

VERRICHTEN
Zo gaan we het doen!

In deze fase wordt het pas echt leuk: we gaan aan de slag met het uitvoeren van het plan. Parralel hieraan zorgt de richt-fase voor het vasthouden van de uitgezette koers.

HET RESULTAAT

Jullie hebben Ons van Nedap in gebruik genomen waarbij we ervoor gezorgd hebben dat Ons jullie manier van werken ondersteunt én iedere gebruiker er blij van wordt!

ERVAREN

Nu is het belangrijk dat je ook tevreden blijft van het ECD Ons. Dit doe je basis van je ervaring met het gebruik van Ons. Daarbij grijp je steeds terug naar het beoogde doel; de Richt-fase. Hiermee is het proces van continue verbeteren geborgd.

Ons Beheer  

Wanneer Ons geïmplementeerd is, wil je dat het jouw manier van werken en de organisatie goed blijft ondersteunen zonder dat het veel tijd kost. Hiervoor bieden wij Ons Beheer aan. Met Ons Beheer beantwoorden wij jouw vragen over de inrichting en het gebruik van Ons die jij hebt na de implementatie. Wij zullen jouw hierop ondersteunen en/of adviseren. Aanpassingen in de inrichting met betrekking tot deze vragen zullen door ons uitgevoerd worden of wij zullen je uitleggen hoe je dit zelf kan doen.

Met een abonnement bieden wij onze ondersteuning op de lange maar ook voor de korte termijn aan. Afhankelijk wat je behoefte is, maken wij het abonnement voor jullie passend.

Wil je meer informatie over de inhoud van de abonnementen en prijzen? Download hier onze flyer.

Wij helpen je verder

Wil jij ook een implementatie met een daadwerkelijke verandering met impact? Die jullie eigen uniciteit en identiteit voorop stelt? Wij helpen jou daar graag bij!  Voor meer informatie en/of de aanvraag van een offerte, neem contact met ons op.
Ook wanneer jouw organisatie (nog) niet aan de slag gaat met Ons maar je wél enthousiast wordt van onze aanpak: neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over wat wij voor jullie kunnen betekenen.