Project omschrijving

Op 25 mei vond het digitale Data Driven Healthcare congres plaats. Dit congres stond volledig in het teken van digitale gegevensuitwisseling in de zorg en was via een livestream te volgen vanuit studio Bazelmans AV in Veldhoven.

Vanuit de studio presenteerde collega Paul Zincken samen met Sabine uitslag de plenaire ochtendsessie, waar zij samen een aantal interessante mensen uit het veld spraken met betrekking tot gegevensuitwisseling in de zorg. Aan de hand van vier thema’s (‘De digitale snelweg’, ‘Betere zorg door betere uitwisseling’, ‘Data het nieuwe goud’ en ‘Data en de zorg van de toekomst’) kwam een interessant gesprek op gang.

In dezelfde studio organiseerde Beter Healthcare in de middag een verdiepende sessie met als thema ‘Gegevensuitwisseling in de zorg: voor wie doen we het nu eigenlijk?’. Sabine en Paul leidden een discussie tussen professionals die dagelijks te maken hebben met uitwisseling van patiëntdata. Samen met Thilo Mohns (CMIO Máxima Medisch Centrum), Peter Kapitein (Patiënt en Oprichter Inspire2Live), Arianne van Wamel (CNIO Spaarne Gasthuis) en Pieter Helmons (CPIO Ziekenhuis St Jansdal) gingen ze op zoek naar het antwoord op de vraag ‘voor wie doen we het nu eigenlijk?’. We zijn er ontzettend trots op dat onze sessie door een groot aantal geïnteresseerden gevolgd is, én gezien de reacties ook zeer gewaardeerd werd.

Zie hieronder een aantal foto’s voor een sfeerimpressie.

Heb je de livestream gemist of wil je de sessie nog eens kijken? Hieronder vind je de opname.