BETER
HEALTHCARE
met verstand van zorg uw ict verbeterd
ECD SELECTIETRAJECTEN
VAN ‘MOETEN VERVANGEN’ NAAR ‘WILLEN VERANDEREN’
WERKEN BIJ
BETER HEALTHCARE
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
BEELDMANAGEMENT
EEN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN
VERRICHTINGENTHESAURUS
EENDUIDIG REGISTREREN, MEERVOUDIG GEBRUIKEN
previous arrow
next arrow
Slider
2021-10-06T09:56:12+02:00

KENNISMAKINGSDAG BETER HEALTHCARE

Op vrijdag 29 oktober organiseert Beter Healthcare in samenwerking met zusterbedrijf Dynamics4Healthcare een kennismakingsdag voor iedereen die graag laagdrempelig onze bedrijven en mensen wil ontmoeten. Onze kennismakingsdag is dé gelegenheid om vrijblijvend kennis met elkaar te maken of de carrièremogelijkheden binnen onze organisaties te verkennen.

2021-09-30T11:37:37+02:00

PROJECTMANAGEMENT BIJ HET ZUYDERLAND MEDISCH CENTRUM

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healthcare-organisaties. De focus hierbij ligt met name op het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Wij zijn dan ook trots dat het Zuyderland Medisch Centrum een van onze projectleiders, Robert de Vries, heeft gevraagd om leiding te geven aan het nieuw te realiseren laboratorium op de locatie Sittard/Geleen.

2021-08-31T11:40:17+02:00

WIN DE MOBILE HEALTHCARE INNOVATION AWARD ÉN CONSULTANCY VAN BETER HEALTHCARE

Is jouw organisatie voornemens een innovatief project uit te rollen of hebben jullie reeds de eerste stappen gezet? Levert dit project toegevoegde waarde voor één van de spelers van het zorgproces? Of levert het juist toegevoegde waarde in de zorgketen? Kom met jullie innoverende project onder de aandacht, maak kans op de Mobile Healthcare Innovation Award én een cheque t.w.v. € 5.000,- aan consultancy van Beter Healthcare! Lees er hier meer over en meld jullie project aan.

2021-07-02T16:52:40+02:00

DATA ENGINEERING CONSULTANT

Wordt jij enthousiast van het koppelen, organiseren en ontsluiten van data en vind je het een uitdaging jouw kennis binnen diverse zorginstellingen in te zetten? Dan is dit dé baan voor jou!

2021-07-02T15:57:47+02:00

DE PUZZEL VAN NEN EN ISO CERTIFICERINGEN IN DE ZORG

De veiligheid van data is belangrijk. Dit krijgt steeds meer aandacht en focus binnen (zorg)organisaties. Maar de certificeringen voor dataveiligheid kunnen soms op een puzzel lijken: er zijn verschillende Nederlandse Norm (NEN) en International Organisation for Standardization (ISO) normeringen waar zorginstellingen voor kunnen kiezen om te verkrijgen. Lees hier meer over in dit blog.