BETER
HEALTHCARE
met verstand van zorg uw ict verbeterd
ECD SELECTIETRAJECTEN
VAN ‘MOETEN VERVANGEN’ NAAR ‘WILLEN VERANDEREN’
WERKEN BIJ
BETER HEALTHCARE
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
BEELDMANAGEMENT
EEN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN
VERRICHTINGENTHESAURUS
EENDUIDIG REGISTREREN, MEERVOUDIG GEBRUIKEN
previous arrow
next arrow
Slider
2021-05-11T12:17:07+02:00

VACATURE HIX CONSULTANT

Ben je een teamplayer, heb je kennis van (primaire) zorg- en ICT-processen en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een consultant met actuele kennis van HiX. Lees hier meer over deze vacature.

2021-04-13T13:18:45+02:00

VACATURE HEALTHCARE CONSULTANT ‘VERBINDENDE SCHAKEL TUSSEN EPD EN ZORGADMINISTRATIE’

Om onze dienstverlening rondom Zorgcontrol verder uit te breiden, zijn we op zoek naar de verbindende schakel tussen EPD en de zorgadministratie. Wil jij ziekenhuizen en GGZ-instellingen helpen bij het analyseren en optimaliseren van registratie- en facturatieprocessen in het EPD? En wil jij meewerken aan projecten zoals de implementatie van de Verrichtingenthesaurus en het Zorgprestatiemodel? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

2021-03-29T10:49:26+02:00

HET ZORGPRESTATIEMODEL: MAAK HET EEN SUCCES

Op 1 januari 2022 wordt in de GGZ en FZ het zorgprestatiemodel ingevoerd. Dit model zal de generalistische basis-ggz prestaties, de db(b)c’s en de zzp’s gaan vervangen. Al deze financieringsstromen zullen op dezelfde wijze bekostigd worden. Wij geven een aantal tips hoe je het heft in eigen hand kan nemen en optimaal gebruik kan maken van het Zorgprestatiemodel. In dit blog geeft Matthieu Dekker, Coördinator Wet- en Regelgeving bij gebruikersvereniging GVPQ, zijn perspectief op het Zorgprestatiemodel.

2021-03-24T15:10:39+02:00

IMPLEMENTATIE HORIZONTAAL TOEZICHT IN ZIEKENHUIS RIVIERENLAND TIEL

Sinds 1 januari 2021 is ziekenhuis Rivierenland Tiel (ZRT) over op Horizontaal Toezicht. Het ziekenhuis zet hiermee een grote stap in de kwaliteit en transparantie van de registratie en facturatieprocessen. Vanuit Beter Healthcare was Michiel Jansen-Sluiter als Adviseur Horizontaal Toezicht betrokken bij dit complexe implementatieproject. Michiel had als primair aandachtspunt het gestructureerd opbouwen en valideren van het control framework. Lees hier meer over dit project.