2020-09-15T12:10:08+02:00

HET BETERE TOTAALBEELD

Beeldmanagement beperkt zich al lang niet meer tot de afdeling Radiologie. In het ziekenhuis maakt vrijwel ieder specialisme op de één of andere manier beelden van een patiënt, in welke vorm dan ook. Strategisch beeldmanagement draagt niet alleen bij aan overzichtelijkheid van patiëntdata, maar ook aan efficiënte dataopslag en gestructureerd ICT-beheer. In deze whitepaper geven wij een overzicht van de zes meest voorkomende basisconfiguraties. Zo helpen wij u om grip te krijgen op de complexe wereld van het medisch beelddossier.

2020-09-10T11:47:24+02:00

PROCESS MINING OM VERSPILLING BIJ MEDICATIETOEDIENING TE VOORKOMEN

Het proces van medicatiebereiding en -toediening kent vele stappen die in de juiste volgorde en op het juiste moment uitgevoerd moeten worden. Eén fout kan leiden tot onveilige situaties, maar ook tot verspilling. In dit derde en laatste blog van deze reeks licht collega Marloes van Gemert toe hoe process mining verspilling kan voorkomen. Lees hier het volledige blog.

2020-09-07T16:51:34+02:00

PROFESSIONELE ONLINE ZORG- EN BEHANDELOMGEVING BIJ GROENHUYSEN

Beter Healthcare heeft ouderenzorgorganisatie Groenhuysen begeleid bij het opstellen van een richtinggevende digitale strategie. Het traject omvatte ook de daaruit voortvloeiende selectie en implementatie van verschillende applicaties. Zo is er een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van een professionele omgeving voor alle medewerkers met maximale aandacht voor de klant.

2020-09-04T17:53:29+02:00

VACATURE HIX CONSULTANT

Ben je een teamplayer, heb je kennis van (primaire) zorg- en ICT-processen en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een consultant met actuele kennis van HiX. Lees hier meer over deze vacature.