2020-11-26T13:05:43+02:00

VACATURE EPIC CONSULTANT

Ben jij gecertificeerd in één of meerdere Epic modules? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Wij zijn namelijk op zoek naar uitbreiding voor ons team. Bekijk snel de vacature en reageer.

2020-11-17T12:07:16+02:00

BEELDMANAGEMENT WORDT DE KOMENDE JAREN BEELDBEPALEND

Beeldmanagement beperkt zich al lang niet meer tot de afdeling Radiologie. In het ziekenhuis maakt vrijwel ieder specialisme op de één of andere manier beelden van een patiënt, in welke vorm dan ook. Strategisch beeldmanagement draagt niet alleen bij aan overzichtelijkheid van patiëntdata, maar ook aan efficiënte dataopslag en gestructureerd ICT-beheer.

2020-11-12T12:54:05+02:00

MEDISCHE VERRICHTINGEN GESTANDAARDISEERD VASTLEGGEN MET DE VERRICHTINGENTHESAURUS

Om gestandaardiseerde vastlegging van medische verrichtingen mogelijk te maken heeft DHD samen met de wetenschappelijke verenigingen de Verrichtingenthesaurus ontwikkeld. De Verrichtingenthesaurus werkt volgens het principe: éénmalig registreren, meervoudig gebruiken. Hierdoor kan méér gedaan worden met een lagere registratielast. Op het moment van het schrijven is nog maar één ziekenhuis overgegaan op gebruik van deze registratiestandaard, terwijl de voordelen alleen maar groter worden naarmate er meer ziekenhuizen over gaan op deze manier van verrichtingenregistratie. In deze blog geven wij meer informatie over de Verrichtingenthesaurus en lichten wij toe waarom je hier als ziekenhuis voor kan kiezen.

2020-10-08T09:03:35+02:00

HET BETERE TOTAALBEELD

Beeldmanagement beperkt zich al lang niet meer tot de afdeling Radiologie. In het ziekenhuis maakt vrijwel ieder specialisme op de één of andere manier beelden van een patiënt, in welke vorm dan ook. Strategisch beeldmanagement draagt niet alleen bij aan overzichtelijkheid van patiëntdata, maar ook aan efficiënte dataopslag en gestructureerd ICT-beheer. In deze whitepaper geven wij een overzicht van de zes meest voorkomende basisconfiguraties. Zo helpen wij u om grip te krijgen op de complexe wereld van het medisch beelddossier.