Wat vliegt de tijd: dit jaar bestaat Beter Healthcare alweer 10 jaar! Een prestatie waar we met zijn allen ontzettend trots op zijn. Deze mijlpaal vierden wij samen met een aantal (klant)relaties tijdens ons jubileumsymposium op 10 oktober 2022.

Deze feestelijke gebeurtenis vierden wij samen bij het Carlton President te Utrecht, waar we de middag zijn begonnen met een kop koffie of thee en wat lekkers. Het symposium, dat volledig in het teken stond van zorgdigitalisering, startte met een sessie van hoogleraar, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar: hij zette het publiek aan het denken over de toekomst in een snel transformerende wereld.

De innovatie die hieruit voortvloeit is een proces van vallen en opstaan. Zeker in complexe omgevingen lopen dingen nu eenmaal niet altijd als gepland. Paul Iske, CFO (Chief Failure Officer) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, weet dit als geen ander. Hij ging tijdens de tweede sessie dieper in op de voorwaarden waaronder mensen en (zorg)organisaties nieuwe kansen creëren voor innoveren en leren.

Beide sessies gaven ons genoeg stof om over na te denken én van gedachten te wisselen. Hier was dan ook alle tijd voor tijdens de borrel en het walking dinner. Samen hebben we genoten van een feestelijke, inspirerende middag!