VACATURE PROJECTLEIDER ECD/EPD-IMPLEMENTATIE

/VACATURE PROJECTLEIDER ECD/EPD-IMPLEMENTATIE
VACATURE PROJECTLEIDER ECD/EPD-IMPLEMENTATIE 2019-11-19T13:05:11+00:00

Project Description

Wil jij een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de Nederlandse gezondheidszorg? Wil jij jouw ervaring inzetten om elektronische cliënten- en patiëntendossiers zo te implementeren dat deze concrete meerwaarde in het primaire proces van zorgorganisaties opleveren? En ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Projectleider ECD/EPD-implementatie bij Beter Healthcare ligt je focus op het leiding geven aan ECD- en EPD-implementatieprojecten binnen de domeinen: geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, forensische zorg en jeugdzorg. Samen met de klant en een team van ambitieuze collega’s vertaal je de visie en doelstellingen van de zorgorganisatie. Dit doe je op basis van onze aanpak bestaande uit Kijken, Richten, Inrichten en Verrichten. Op basis van kennis, ervaring, flexibiliteit en sociale vaardigheden geef je leiding aan het project en bewaak je de focus, samenwerking en voortgang in een veranderende omgeving. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidszorg en hebt kennis van de technische mogelijkheden. Samen met je collega’s werk je continu aan het ontwikkelen van onze kennis over projectleiding en de vraagstukken die binnen de diverse domeinen spelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met…

 • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider van ECD- of EPD-implementaties in geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, forensische zorg of jeugdzorg;
 • Affiniteit met de primaire en ondersteunende processen van zorgorganisaties;
 • Lef die met energie leiding kan geven aan projecten;
 • Een natuurlijke drang om je in zaken te verdiepen en je verder te ontwikkelen;
 • Goede communicatie vaardigheden en je bent van nature een teamplayer;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met de implementatie van Ons (Nedap) is een pré;
 • Certificering in één of meerdere projectmethodieken is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een team collega’s waarin je je thuis voelt, waarmee je jouw kennis kunt delen en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Een organisatie waar de (door)ontwikkeling van medewerkers wordt gestimuleerd;
 • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten binnen de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, forensische zorg of jeugdzorg;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement op het gebied van zorg- en ondersteunende processen binnen zorgorganisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ben jij de Projectleider ECD/EPD-implementatie die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Projectleider ECD/EPD-implementatie
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

 

Jorrit Spee
Partner/ Managing Consultant
“Gewapend met een groot hart voor de zorg, een analytisch brein en een open blik ondersteun ik zorgorganisaties met vraagstukken op het gebied van IT en informatiemanagement. Ik breng stakeholders van het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie bij elkaar om zo tot het beoogde resultaat te komen.”