VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT

/VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT
VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT 2018-08-02T14:19:32+00:00

Project Description

Ben jij sterk in het verbeteren van zorg / ICT processen gebaseerd op het CS-EZIS / HiX informatiesysteem? En ben jij een ervaren HiX consultant of heb je goede kennis van (primaire) Zorg en ICT processen in CS-EZIS/HiX gebruikende ziekenhuizen? Is het jouw passie een team te adviseren in het komen tot de beste oplossing en het team zelfstandig te begeleiden bij het realiseren van deze doelstelling? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat zoeken wij?

  • Projectleiders en consultants die uitgebreide ervaring hebben met HiX implementaties
  • Sta je stevig in je schoenen, ben je besluitvaardig en kun je doorpakken?
  • Heb jij kennis van zorgprocessen en ben je in staat om over de muur heen te kijken?
  • Beschik je over analytisch denkvermogen en ben jij communicatief vaardig?

Wat bieden wij?

  • Een team Healthcare consultants waarbij je je thuis voelt, jezelf verder kunt ontwikkelen, je kennis kunt delen en waar dit gestimuleerd en gefaciliteerd wordt;
  • Een platte organisatiestructuur met directe lijnen naar het MT;
  • Een organisatie waarin het mensbeeld voorop staat;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie jij het zitten om onderdeel van ons team uit te maken? Stuur dan je CV naar info@beterhealthcare.nl

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature, neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Myrthe Huizinga
Healthcare consultant Beter Healthcare

“Mijn passie ligt in het ondersteunen van de klant bij de implementatie van nieuwe en goede oplossingen. Met kennis, ervaring en empathie voor de klant, werken we samen naar de beste resultaten.”

Kom naar het Care Festival op 16 mei in Utrecht!

Het Care Festival is een kennisevenement voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de recentelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg en jeugdzorg.

Meld je nu aan