VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT

/VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT
VACATURE HIX PROJECTLEIDER / CONSULTANT 2019-10-17T14:31:48+00:00

Project Description

Ben jij sterk in het verbeteren van zorg / ICT processen gebaseerd op het CS-EZIS / HiX informatiesysteem? En ben jij een ervaren HiX consultant of heb je goede kennis van (primaire) Zorg en ICT processen in CS-EZIS/HiX gebruikende ziekenhuizen? Is het jouw passie een team te adviseren in het komen tot de beste oplossing en het team zelfstandig te begeleiden bij het realiseren van deze doelstelling? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie zoeken wij?

  • Projectleiders en consultants die uitgebreide ervaring hebben met HiX implementaties;
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, besluitvaardig is en kan doorpakken;
  • Kennis van zorgprocessen en financiële stromen is een must. Daarnaast ben je in staat om over de muur heen te kijken;
  • Iemand die communicatief vaardig is en een analytisch denkvermogen heeft.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

  • Een team healthcare consultants waar je je thuis voelt, waarmee jouw kennis kunt delen en jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Uitdagende en vooruitstrevende opdrachten bij de klant “to improve”;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • De mogelijkheid lid te worden van een personeelsvereniging met leuke, collegiale uitjes.

Over Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor Healthcare-organisaties. Met ons snelgroeiende team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten.

Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. Continue opleiding en kennisuitwisseling vormen daarvoor een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van de verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatietechnologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Denk je dat jij in dit profiel past en zie jij het zitten om onderdeel van ons team uit te maken? Vul dan hieronder ons sollicitatieformulier in!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

HiX Projectleider/ Consultant
Upload hier je CV
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Myrthe Huizinga
Healthcare consultant Beter Healthcare

“Mijn passie ligt in het ondersteunen van de klant bij de implementatie van nieuwe en goede oplossingen. Met kennis, ervaring en empathie voor de klant, werken we samen naar de beste resultaten.”