Wij zijn een gecertificeerde HIMSS Analytics organisatie!

Wat betekent dat voor u?

De doelstelling is om u als organisatie te begeleiden in het verbeteren van patiëntveiligheid, kwaliteit en informatiebeveiliging. Wij kunnen u ondersteunen bij het analyseren en definiëren van verbetermogelijkheden als het gaat om de ondersteuning van zorgprocessen door ICT-toepassingen. Soms gaat het om quick wins en soms vergen andere verbetertrajecten meer inspanning. Echter, dit heeft altijd verhoogde kwaliteit van patiëntveiligheid en zorg als doel. Wij zijn zowel gecertificeerd voor HIMSS EMRAM als HIMSS CCMM.

HIMSS-certificatie EMRAM

Het Electronic Medical Record Adoption Model (EMRAM) van HIMSS Analytics is een tool om te meten hoe digitaal uw organisatie daadwerkelijk is. Het EMRAM-model beschrijft in acht overzichtelijke niveaus kwaliteits- en veiligheidseisen, waaraan ziekenhuisorganisaties zich kunnen spiegelen. Naast dat de HIMSS-certificering een doel op zichzelf is, biedt een dergelijk assessment een goed overzicht van openstaande verbeterpunten. Hierdoor komen bijhorende activiteiten om de kwaliteit en veiligheid naar een volgend, hoger niveau te brengen helder op het netvlies te staan.

Wij ondersteunen u graag

Wij hebben ons gekwalificeerd als ‘HIMSS Analytics Certified Consultant’ voor de EMRAM en CCMM modellen. Als HIMSS Certified organisatie zijn we een sterke partner voor zorginstellingen om de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op en maak een afspraak.