/IMPLEMENTATIE CONSULTANCY
IMPLEMENTATIE CONSULTANCY 2018-06-27T21:58:18+00:00

Implementatie met de focus op mensen

Invoering van nieuwe proces ondersteunende applicaties zoals ZIS, EPD, ECD, ERP en deelapplicaties vereisen veel beraad en het wegnemen van weerstand. Beter Healthcare is veel meer dan enkel een implementatieteam; wij zorgen ervoor dat uw mensen met het nieuwe pakket gaan werken.

Gebruikers betrek je door te communiceren, vragen te stellen en te demonstreren hoe het nieuwe systeem de processen stroomlijnt en de werkzaamheden ondersteunt. Tevens is het belangrijk voor de betrokkenheid de gebruikers te betrekken bij het ontwerpen en testen. Zo creëren we draagvlak van hoog tot laag. Zoals u kunt begrijpen zijn sociale vaardigheden hierbij cruciaal. Onze consultants worden dan ook streng beoordeeld op hun bijzondere communicatieve kracht. Zij verstaan zich even makkelijk met eindgebruikers als management als medische staf.

Onze professionals zijn getraind in verandermanagement en brengen veel branchekennis met zich mee. Tevens hebben zij uitgebreide ervaring met diverse applicaties. Met volop project- en implementatie-ervaring in de zorg weten we hoe u uw organisatie mee krijgt!

EPIC CONSULTANCY
Cura Consultancy
MIJNCARESS CONSULTANCY
X(m)care consultancy