Implementatie met de focus op mensen

Invoering van nieuwe procesondersteunende applicaties, zoals ZIS, EPD, ECD, ERP en deelapplicaties vereisen veel beraad en het wegnemen van weerstand. Beter Healthcare is veel meer dan enkel een implementatieteam; wij zorgen ervoor dat medewerkers met het nieuwe pakket gaan werken.

Gebruikers betrek je door te communiceren, vragen te stellen en te demonstreren hoe het nieuwe systeem de processen stroomlijnt en de werkzaamheden ondersteunt. Tevens is het belangrijk om de gebruikers mee te nemen bij het ontwerpen en testen, om zo betrokkenheid tot stand te brengen. Op deze manier creëren we draagvlak van hoog tot laag. Zoals je kunt begrijpen zijn sociale vaardigheden hierbij cruciaal. Onze consultants worden dan ook beoordeeld op hun bijzondere communicatieve kracht. Zij verstaan zich even makkelijk met eindgebruikers als met het management of de medische staf.

Onze professionals zijn getraind in verandermanagement en brengen veel branchekennis met zich mee. Tevens hebben zij uitgebreide ervaring met diverse applicaties. Met veel project- en implementatie-ervaring in de zorg weten wij hoe je jouw organisatie mee krijgt!