ICT op agenda Raad van Bestuur

ICT staat steeds hoger op de agenda van Raad van Bestuur. Men ziet ICT, de ongekende snelheid waarmee de ontwikkelingen binnen deze branche gaan en de mogelijkheden die deze ontwikkelingen bieden in de (nabije) toekomst. Daarom is het essentieel om in de bedrijfsstrategie het onderdeel ICT op te nemen. Hierbij ondersteunen wij graag.

Methodische aanpak

Wij hebben hiervoor de SOPOFID-methodiek ontwikkeld. Met de bedrijfsstrategie van jouw organisatie als uitgangspunt analyseren wij interne problemen, trends en externe factoren, zoals wet- en regelgeving en klant- en organisatiebehoeften. Hierop baseren wij de impactanalyse en werken wij een strategische richting uit. Vervolgens zetten we een roadmap uit voor de komende 5 jaar.

Met verstand van zorg uw ICT verbeterd

Onze consultants hebben verstand van de zorg- en ICT branche en praktijkervaring van diverse implementaties. Daarnaast bestuderen wij de ontwikkelingen van zowel de zorg als techniek en ICT continu. Dit vormt onze basis om een gedegen advies te geven over strategie, problemen en behoeften.