Beter Healthcare is een consultancybureau welke actief is op het snijvlak van zorg en ICT. Wij ondersteunen bij de digitalisering van processen en dragen zo bij aan het toekomstbestendig maken van zorgorganisaties.

Sinds 2012 ondersteunen we diverse organisaties met adviesvraagstukken, projectmanagement en beheer. Zo begeleiden wij zorginstellingen bij het ontwikkelen van een visie op toekomstbestendige zorg, werken de daarbij behorende (digitale) strategie uit en vertalen deze naar een concrete roadmap en projectenkalender. Onze kracht is dat wij zowel adviseren als samen met onze klanten oplossingen succesvol implementeren en beheren. Op deze manier ondersteunen we organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Met ons enthousiaste team werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen bij een groot aantal programma’s en projecten. Onze gedreven consultants kennen de zorg van binnenuit. Hun kennis en ervaring zetten ze in om met klanten én elkaar in verbinding te blijven. Bij ons krijgt iedereen daarom voldoende ruimte om zich zowel persoonlijk- als professioneel continu te ontwikkelen. Hierdoor blijven wij de werelden van zorg en ICT met elkaar verbinden.