KOM WERKEN BIJ HET BETER HEALTHCARE TEAM

Met ons enthousiaste team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen zich verbonden voelen met Beter Healthcare. Bij Beter Healthcare geven wij om onze medewerkers. Daarom krijgen zij voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de healthcare branche.

Bij Beter Healthcare zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers als aanvulling van ons huidige team. Wil jij een betekenisvolle rol spelen in de healthcare branche en wil jij organisaties adviseren en ondersteunen? Kom er achter waarom je onze nieuwe collega moet worden!

JOUW WERK

Diverse opdrachten bij verschillende klanten door heel Nederland en soms daarbuiten.

ONZE ORGANISATIE

Werken in een organisatie die zich graag inzet voor innovatie en kennisdeling.

ONS GEZAMENLIJK BELANG

Een baan waarin jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

ERKENNING

Hard werken blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Geen standaard CAO maar beloning en waardering die jij verdient.

HET TEAM

Een gezellig en betrokken team healthcare consultants om mee te sparren.

ONZE VACATURES

Of je nu een ervaren consultant bent of nieuw bent in de sector: wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen een innovatieve organisatie? Bekijk dan onderstaande vacatures!

Staat er voor jou geen passende vacature bij maar heb je interesse in een baan als consultant bij Beter Healthcare? Stuur dan een open sollicitatie!