Uw beheer gewaarborgd

Zorginstellingen ondervinden vaak problemen bij het beheren, updaten en optimaliseren van hun EPD/ECD en andere systemen. Onvoldoende kennis, bezetting en backup vormen hierbij vaak de kern van de problematiek. Beter Healthcare heeft kennis, ervaring en de capaciteit en is daarmee volledig toegerust om hierin te ondersteunen. Zo kunnen wij tijdelijk assisteren (flex schil) of het beheer volledig overnemen. In beide gevallen kunnen wij een oplossing bieden. We hebben kennis van alle gangbare EPD– en ECD-systemenmaar hebben ook verstand van systemen in de ziekenhuizen, GGZ, GHZ, GRZ en VV&T.  

Een passend antwoord op uw vraagstuk 

Het functioneel en technisch beheer van zorg gerelateerde applicaties vereist uitgebreide kennisHet is van belang dat men verstand heeft van zowel de primaire als secundaire processen in de zorg en de ondersteunende informatietechnologie. De jarenlange ervaring van onze specialisten geeft de garantie dat het functionele beheer van jullie zorg gerelateerde applicaties bij Beter Healthcare in goede handen is. Of het nu gaat om gespecialiseerde ondersteuning bij projecten, zorgeloze vervanging bij verzuim/verlof of om het effectief én efficiënt uitbesteden van het applicatiebeheer; Beter Healthcare heeft een passend antwoord op uw vraagstuk. 

Beter Healthcare is gespecialiseerd in het beheer van onder andere de applicatiesHiXEpic, i.s.h.med, NexusONS, USER, MijnQuarant, Cura, mijnCaress en Timeff.

Voor groot én klein 

Wij ondersteunen graag! Daarom bieden wij voor kleinere zorgorganisaties beheer aan in pakketvorm; hierbij ontstaat er snel een overzicht van wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie. Voor grotere zorgorganisaties maken wij graag een aanbieding op maat, passend bij de wensen en eisenWe lichten onze dienstverlening met alle plezier nader toe in een vrijblijvende (telefonische) afspraak. Voor vragen en/of een afspraak: neem contact met ons op! We staan je graag te woord.